Servis radio-uređaja

Uporedo sa proizvodnjom radio-komunikacionih uređaja i sistema, u fabrici Ei Pionir UKT je razvijan sektor za servisiranje proizvedene opreme. Tehnološki razvoj i osvajanje novih proizvoda uspešno je praćen i u ovom sektoru, kako po pitanju snabdevenosti adekvatnom servisnom opremom, tako i u pogledu obučenosti kadra.

Prvobitno zamišljen kao podrška za održavanje opreme iz sopstvene proizvodnje, sektor za servisiranje je vremenom širio svoju delatnost. Dugogodišnje iskustvo, uz posedovanje specijalizovane merne opreme i tehničke dokumentacije za veliki broj VHF/UHF radio-komunikacionih uređaja, garantuju brz i efikasan remont kako sopstvenih proizvoda, tako i uređaja mnogih svetski poznatih proizvođača (Motorola, Maxon, Midland, Icom, Yaesoo, Telemobile itd.).

Uz veći broj mernih instrumenata različite namene, sektor za servisiranje je opremljen radio-komunikacionim mernim kompletima SCHLUMBERGER (tip Stabilok 4031), koji su pripremljeni i za rad u terenskim uslovima. Uz pomoć ovih kompleta vrši se kompletno podešavanje i merenje radio-parametara (uključujući analizu spektra predajnika); merenje se vrši ručno ili automatski, uz korišćenje unapred pripremljenog programa na memorijskoj kartici. Direktno štampanje rezultata omogućava preciznu evidenciju o rezultatima servisnih intervencija.

Posedovanje odgovarajuće merne opreme i sopstvenog voznog parka omogućava servisiranje uređaja, kako u laboratorijama fabrike Ei Pionir UKT, tako i na drugim lokacijama, po zahtevu naručioca.

Za sve informacije obratite se na
office@eipionirukt.co.rs